Candidez la Primăria Bacău la alegerile locale de anul acesta și urmează să mă vedeți pe buletinul de vot din partea Partidului SENS – Sănătate Educație Natură Sănătate!

În primul rând, candidez pentru toți băcăuanii corecți. Pentru toți locuitorii care așteaptă de la primarul lor curățenie, ordine, servicii publice de calitate, disciplină urbanistică, spații verzi generoase și bine îngrijite, locuințe și măsuri concrete pentru tineri, transport public accesibil și la timp. Plus transparență totală în cheltuirea bugetului format din taxele și impozitele pe care cu toții le plătim, dar și o aplicare a legii în mod egal, fără ca unii să fie privilegiați și toți ceilalți să fie cetățeni de categoria a doua în fața autorităților.

Ce lipsește astăzi la vârful primăriei este un om corect, care să nu facă nici promisiuni mincinoase și populiste, nici circ pe stradă și în spațiul online. Un om hotărât, cu viziune, ferm, cu toleranță zero la corupție și comportamente incorecte în această instituție gripată după atâția primari cu probleme penale.

Mă consider un astfel de om și simt că după experiența faptică și studiile pe care le am în administrația publică locală sunt capabil să aplic planul meu pentru Bacău, alături de persoane cinstite. Știu ce avem de făcut astfel încât Bacăul viitorului să fie orașul în care copiii noștri să își dorească să trăiască.

Alături de mine va fi o echipă formată din persoane corecte, energice și profesioniste pe care o voi propune pentru Consiliul Local. O veți vedea curând și abia aștept să v-o prezint!

Așa cum am anunțat deja, proporția bărbați-femei de pe listă va fi echilibrată, cum de altfel îmi propun ca și grupurile defavorizate și minoritățile să fie reprezentate la masa deciziilor.

Pun accentul pe echipă deoarece asta cred că este cheia schimbării felului în care se face administrație în Primăria Bacău. Trebuie să lăsăm în spate deciziile haotice și să administrăm orașul pe baza datelor, consultând în permanență cetățenii și grupurile sociale organizate: mediu de afaceri, asociații profesionale, structuri ale tinerilor. Fără garanția unei echipe capabile în jurul meu nu aș fi făcut acest pas și implicit acest anunț.

Vă invit în echipa alături de care vom da SENS orașului nostru!