Născut și crescut în Bacău, căsătorit, proaspăt tătic. Am studiat administrație publică și urbanism (mobilitate urbană) la București. Activez în spațiul public local încă de la vârsta de 14 ani, ca blogger în adolescență pe Kristofer.ro și ulterior ca reprezentant ales al elevilor.

În societatea civilă am fondat Asociația Elevilor, am inițiat campania Băcăuanii vor piste pentru biciclete și am coalizat organizațiile tinerilor pentru a obține mai multe fonduri pentru noua generație. Fapte pentru tineri, nu vorbe!

Am intrat în Consiliul Local ca independent în anul 2016, postură din care am adus Capitala Tineretului din România la Bacău, generând finanțări, spații pentru tineri și politici publice pentru aceștia. Mulțumiri tuturor celor implicați!

Am fost promotorul primului Plan de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD), care a stat la baza realizării pistelor pentru biciclete pentru care militez încă din 2014.

Ca viceprimar, am reușit să obțin burse pentru 10.000 de elevi din municipiul Bacău, dar și deschiderea terenurilor din curțile școlilor și liceelor pentru toți cetățenii care vor să facă sport fără taxe, la doi pași, în cartier.

Am inițiat Regulamentul privind organizarea și întreținerea spațiilor verzi și parcurilor (REGISVER) prin care care am stabilit un set de măsuri pentru protejarea și dezvoltarea suprafețelor verzi din orașul nostru. Doar așa am putut opri cruciada rechinilor imobiliari asupra spațiilor verzi!

Am înființat Comisia de circulație, care rezolvă punctual problemele de trafic semnalate de cetățeni, și am reușit modificarea programului de transport public astfel încât noile trasee vor acoperi toate cartierele din Bacău.

M-am luptat pentru transparență, corectitudine în Primăria Bacău și, chiar dacă am avut de suferit, am continuat să apăr banul public și să rezolv problemele punctuale ale cetățenilor în ciuda piedicilor administrative care mi-au fost puse de actualul primar care și-a uitat angajamentele din 2020. Eu nu m-am schimbat și vă mulțumesc pentru toată încrederea pe care mi-ați acordat-o în toți acești ani!

Trebuie să lăsăm în spate deciziile haotice și să administrăm orașul pe baza datelor, consultând în permanență cetățenii și grupurile sociale organizate: mediu de afaceri, asociații profesionale, structuri ale tinerilor. Împreună și constant.

Candidez pentru toți cei care așteaptă de la primarul lor curățenie, servicii publice de calitate, ordine, disciplină urbanistică, spații verzi generoase și bine îngrijite, locuințe și măsuri concrete pentru tineri, transport public accesibil și la timp, străzi sigure și poluare redusă. Avem nevoie de transparență totală în cheltuirea bugetului format din taxele și impozitele pe care cu toții le plătim, iar legea să fie aplicată în mod egal, fără ca unii să fie privilegiați și restul să fie cetățeni de categoria a doua în fața autorităților.

Echipa SENS este una deschisă și vă invit să vă alăturați!

Click pentru CV